Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårblandat regn

 

Regnet rinner

likt tårar nerför fönsterglaset

eller så är det mina egna tårar

som skymmer min sikt

när jag sitter här Alldeles ensam

 

ingen är hemma

mer än jag

 

Åskan blixtrar

här utanför

eller så är det bara smärtan

som blixtrar i mig

 

Osäker på allt

lägger jag mig slumrande

i säng för att gråta ut mitt hjärta

 

men det funkar

aldrig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 116 gånger
Publicerad 2006-09-09 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*