Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det jag

 

Misstag

var trädets tårar

mitt misstag

att jag lät det falla

ner över även dig

 

Färgerna i vår regnbåge

var det mina vitblå tårar

mina vitfläckiga kroppstyglar

som fick dig att fastna

trots ditt motstånd

 

var det mitt fel

att du inte kunde

rädda dig själv

ifrån min värdelöshet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-09 02:48



Bookmark and Share


    Mirs
Nej, det var inte ditt fel. "Det är aldrig ens fel att två träter"
2006-09-09

    liv-mm
Juste fall, och åt rätt håll:
Uppåt!
:)
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*