Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i mörker

 

 

I balletens djupgrå dress

dansar hon

rofyllt sorgset

i mörkret av världens allt

toner dansar sida vid sida

med henne

 

En tår faller nerför hennes

molnvita kinder

 

En piruett stannar tiden

och hon faller

någon drar andan ur hennes

ynka lungor

 

Hon gråter

för allt hennes

dragkampsdans

inte

kan göra

 

För Allt hon inte kan

värdelös dansar hon i natten

tills hon inte längre kan tänka

då faller hon likt alla

andra

och gråter




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-09-09 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*