Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös kristall

 

 

Kristall

tårar

Värdelöst vatten

spills från mina klarsynta ögon

 

men jag vill inte se

orkar inte längre se

allt runt omkring

orkar inte längre inse att Allt

annat

är bättre

än jag

 

Är så trött på att vara en

talanglös vandrare

meningslösheten i mänsklig form

 

Värdelösa tankar

bildar endast fler av mina värdelösa meningar

gömda under en värdelös yta

inuti ett om möjligt mer

värdelöst jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-09-09 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*