Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L. O. V. E

 

 

Boy meets girl

är det inte så det ska vara

Girl meets boy

och sen så blir de kära

 

They met eachother

kram, puss, sen kyss och älska

they live happily ever after

 

Kanske i sagor

men i verkligheten

kan vi endast önska

för sådan kärlek

 

So I say:

*Keep on wishing*

;-)




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 132 gånger
Publicerad 2006-09-09 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*