Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur labyrinten

 

 

I min utmattade hjärna

vilar inget annat än

beklagligt dunkande förstånd

och döda ord

ord om död

som jag älskar ibland

 

Äro Icke korkad utan slut

det enda jag tänker på

nu för tiden är Hur jag skall

hitta ut

 

ur denna labyrint byggd uti

forntidens galenskaper

 

labyrinten kallad livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-09-09 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*