Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enbart denna kärlek

 

 

Enbart kärlek

enbart en känsla

som kvaver mitt inre

i tröttsamma flagor

 

Det här är mina ansikten!

jag har några i reserv

ifall du inte gillar det jag visar

dig just nu

 

Livet är enbart en anledning

att förändra

allt

 

Här har du mina hjärtan!

några ligger i väntan

snart är de slut

du har ju varit här

 

låt oss hoppas att du låter mig

behålla ett helt

om inte så har jag mina ansikten

att skydda mig

du tar dig ändå aldrig

besväret att se bakom

dem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-09-09 04:17



Bookmark and Share


  Jewel_x
Åhh! Otroligt vacker skildring av hur det kan kännas och vad man offrar för den man tycker är värd det.

'Här har du mina hjärtan!
några ligger i väntan
snart är de slut
du har ju varit här'

*applåder*

Jättebra tjejen!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*