Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmar

 

 

Dimma tjock i flera lager

tränger in i alla hålor av min kropp

själen andas daggdropparna från grenar

grästrån gömda under halvtäckande glittersnö

lånar liv från träden

medan Jag ligger sovande

försvunnen i mardrömmar

i en säng av plåt och taggtråd

 

taggbuskarna växer

lindar mina tankar

i en härva

omöjlig att komma ur

men så länge min själ

tror att den lever

 

så ska jag hålla mig snäll

och spela med




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-09-09 04:29



Bookmark and Share


    Mirs
Känner igen mig i dina ord.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*