Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra höst*vinter*vår*sommarlekar

 

 

Som barn lekande

bland tårdränkta löv av kristall

springer vi obeskymrat runt

med löv klistrade över våra höstvåta trasor

jag älskar dig

 

Som barn lekande

bland glitterpaljetter av snö

rullar vi runt i snön till sommaren kommer

och allt går upp i tö

du älskar mig

 

I vårens vackra anda

ljummen och sval

som ett barn med blommor i sitt långa hår

plockar du mig blommor

tusen nya för varje år

 

Sommarkvällar

du och jag i solsken

solnedgång till soluppgång

 

vi ser på varandra

kysser, älskar med varandra

genom allt livet tar och ger

 

På sensommarkvällarna i Augusti

ligger vi utmattade efter allt det livet ger och tar

 

ibland blir jag rädd

när jag tänker på

att du kanske slutar älska mig en dag

 

Om jag bara får dig finna

så lovar jag att aldrig mer

låta någon av oss försvinna

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-09-09 04:44



Bookmark and Share


    Camillaa
gud så vackert, hur finner du alla ord?
du slår alla med häpnad!
/ C *
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*