Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt

 

 

Jag ska minnas dig

för alltid

 

Blödande tårar

rinner längs mina sorgblekta kinder

 

Du vilar i mitt hjärta

för alltid

 

Jag kommer aldrig att glömma dig

ditt minne lever vidare

inut mitt brustna hjärta

du finns hos mig

för evigt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-09-09 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*