Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för döden

 

 

Jag är rädd

livrädd

snart måste jag dö

har lovat alla ett slut

snart måste jag genomgå

en sista förvandling

till en evigt död

och jag är rädd

Måtte jag våga

skulle inte stå ut med att

göra Alla besvikna igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 143 gånger
Publicerad 2006-09-09 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*