Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Döda Tårkanaler

 

 

Bland döda rosor

ringlar sig döda tårkanaler

in bland snåren

fångar upp taggarna

ruttnande bland det brunröda

faller sedan tillbaks i mig

blödande utav taggarnas odödliga vasshet

gråter jag igen

och mina tårkanaler lever

 

undrar stilla om det

gäller

även mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-09-09 17:04



Bookmark and Share


    steffe struts
Vacker text! Vackra ledsamma bilder
du målar upp.

Stefan
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*