Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöker komma upp men kommer ingenstans

fast vi slåss hamnar vi aldrig någonstans
bara i samma runda cirkel som alltid förut
slagen och sparkarna tar oss ingenstans
inte ens dit vi sade oss komma
inga bättre världar eller sundare tankesätt
kommer ur våra nerblödda näsor
kan du inte smitta av dej på oss
ge oss lite av det bra i din molnbeströdda värld

jag vill bara ha det som du




Fri vers av Nattfjäril
Läst 562 gånger
Publicerad 2004-11-14 12:51



Bookmark and Share


  Andrea
jaa!braa!
2004-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril