Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är

 

 

Det finns i drömmen

vi aldrig vågat drömma

Det är synen

vi förlamade önskar

vara blinda inför

 

Det är barnet i smärta

det som gråter

hungerskrampande

på parkbänken bredvid

dess mor ser endast på

utmattad och blind inför

hjärtats skakningar

 

Det är hjälplösheten

vi känner inför världen

Det är i ensamheten

vi gråter inför

i tårarna vi inte visar andra

 

Det är det gömt bakom solens strålar

det vilande i dess skugga

 

Det Är livet

vi är rädda för

att leva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-09-09 19:54



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
den stora världen och allt i livets oändlighet från födsel till något.. tyckte om det citerade..
"Det är hjälplösheten
vi känner inför världen
Det är i ensamheten
vi gråter inför
i tårarna vi inte visar andra"
en bra dikt tycker jag.. den här tillsammans med p3 som spelar så grym musik ikväll blir en sorglig och glad mix av någonting.. hösten kanske..
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*