Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tältet vid sjön

 

 

Flydd undan ljuset

tältar jag vilsen

i en skog

fylld utav bär och vilda djur

i skymningens sista sekunder

ser jag en stjärna framträda

två sekunder bort

från punkten där horisonten

dämpas i lugna viskningar

mot vattenbrynet

tvärs över sjön

 

svart vatten krusas

mot mina fötter

lägerelden sprakar

och jag undrar

om jag verkligen vill

hitta hem

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-09 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*