Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans

 

 

skratta du åt mig
så gråter jag åt dig

mina tårar vattnar dina blommor
och ditt skratt skiner likt solens strålar

skratta du med mig
så gråter jag med dig




Fri vers av Xena
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-09-09 21:33



Bookmark and Share


    Elliot
fint, så är det, vara ett!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Xena