Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Månen ger mig kraft

Den ger mig styrkan

Att leva



Så lev med mig

Här och nu

Under min måne




Fri vers av Islandir
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-09-09 21:42



Bookmark and Share


  Second
Jag kommer leva med dig under månen, nu och föralltid.
Dikten får mig att rysa.. Så bra är den. Kort, men bra.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir