Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår lilla Gåsapåg

 

 

Under gåsens vida vingar

irar luften

lukt av fisk och hamn

sommaren den sjunger valser

och jag saknar att få hålla

morfars trygga hand

 

Inget är detsamma utan honom

släkten är aldrig samlad nåt mer

medan han svävade upp

föll vi alla ner

 

Vackra flaggor, vackra gul och blå

som vi Saknar våran älskade Gåsapåg*

Ta det lugnt med ungdomarna där uppe morfar:\')




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-09 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*