Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta, sa du!

 

 

Jag väntar

väntade väntade väntade

har väntat Så länge

för att få känna dina armar runt

om så endast för en kort sekund

 

När du äntligen kom

fanns en annan vid din sida

hon den perfekta

 

otrogna slampa!

vill jag skrika åt ditt minne av henne

det som svävar i dina ögon

när du nämner hennes namn

hon slog ditt hjärta

hon slog och slår fortfarande

trots att hon redan

slagit det ur din kropp

Nu kan du inte älska någon

 

så varför kan Jag inte sluta älska dig

varför kan jag bara inte ge upp!?

 

 

Kanske är det

för att jag tror på dig för mycket *




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-09-09 21:51



Bookmark and Share


    Katja
Oj hjälp! den här var jättebra ju! verkligen bra! Så hämskt! :o Men du skriver jättebra! ^^
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*