Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapplöpning med livet

 

 

Runt runt runt

snurrar

jorden

jag på stolen

blundar

och känner allt

domna bort

ruset av total lycka

genomsyrar min kropp

jag ler

 

men så stannar stolen

jag står stilla igen

och tankarna börjar ivrigt vingla omkring

inuti mitt huvud

allt hinner ikapp

min sorg och depression

virilt binder de mig till marken

tvingar mig att stanna kvar

 

ställer mig upp

börjar springa

men livet hinner ikapp

och

fäller

mig

till marken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-09-09 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*