Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syntes ej i spegelns bild

hon såg en hjälte
i hans misslyckade försök
att rädda henne undan döden


han såg blodet
på sina händer
kände smärtan
i sin själ

men någon hjälte såg han inte till





Fri vers av Xena
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-09-09 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena