Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus och vin

 

 

En tugga av bröd-et

som lovar om liv

dricker vin som

lovat skall stoppa tid

 

men inget annat händer

än att jag blir full

och kastar ur mig allt bröd

jag lagrat i mig

inbillad att det skall få mig

att leva

 

Jesus lovade mycket

men än så länge

har jag inte sett mycket av det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-09 23:26



Bookmark and Share


  blåljus
underbar.. men förutsägbar"det finns ingen gud";)
2006-09-11

  Daniel_78 VIP
bröd och vinet skall intas på söndagmorgonen i kyrkan
inte lördagkvällen ur en baginbox på en kräftskiva :)
2006-09-10

    milja
Bra. konkret tvivel. (Tycker jag som ändå är kristen).
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*