Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart


Allt som de förväntar sig,
som de kräver,
det snor sig runt mina ben
så de släpar i marken.

Jag ska fila mina naglar
och skava av deras krav.
Pilla upp de små knutarna,
och frigöra mina ben
så att jag kan springa.

Jag ska springa tills jag flyger,
och ingen ska få tag i mig.
Sedan,
när ni lovar att aldrig mer
sno kraven runt mina ben,
då ska jag komma ner.

Det är min plan.
Jag måste bara våga först.




Fri vers av milja
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-09-09 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milja