Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trehundrasextiofem dagar


Trehundrasextiofem dagar
och lika många varv
runt solen

Som om våra själar kommit
ur en annan rymd
från en annan tid

Så flätades vi samman
här i nuets rymd
för att tillsammans vara här
För att vara två
inuti något stort

Vi är varandras törst
våra hjärtans omättliga hunger
som bara vi kan stilla
som ingen annan
i denna rymd rår på




Fri vers av milja
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-03-19 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milja