Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ensamt att vara stor


Jag borde ha tagit med mig den där räkningen,
jag kunde ha betalat den nu
så hade jag gjort det i tid.
Egentligen skulle jag väl ha städat
innan jag gick?
Står disken kvar på bordet?
Så glömde jag ju att boka tvättstugan,
igen.
Dom kanske aldrig ringer angående jobbet.
Så skönt,
då kan jag lata mig den här helgen.
Då kan jag ju istället göra något roligt!
Rackarns, det finns varken mjölk eller bröd hemma.
Jag kanske ska lära mig
att dricka te utan mjölk?
Och knäckebröd är ju ändå nyttigare än limpa.
Men nej, jag borde nog ringa
och säga att jag gärna arbetar ändå.
Hela helgen skulle jag kunna arbeta
när jag tänker efter.




Fri vers av milja
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-27 23:16



Bookmark and Share


    eva m h
Den ensamheten kan jag känna än idag!
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

milja