Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader till en sann och älskad vän på hennes 18-årsdag.


till Maria

Gå dit ditt hjärta längtar
och tveka inte
om det så leder dig in på snåriga stigar
Bär med dig barnet
som bor inom oss alla
så att verkligheten inte får chans
att besegra dina drömmar
Låt din egen själ
vara din bästa vän
och var den evigt trogen




Fri vers av milja
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 23:38



Bookmark and Share


  * Ammi *
Så vacker text!
Önskar att vi alla kunde ta dessa ord med oss på vägen genom livet.
det enda jag inte gillar är komma och punkterna i texten .. men det är kanske en smaksak

Berörande och tänkvärd! En sann vän är du som delar ut så fina ord!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

milja