Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blev då till nu?

Jag undrar egentligen
när han blev det som upptar all min tid,
och jag undrar varför jag bytte familj.

När blev allt då till nu?

Inte kan det väl vara så
att han verkligen upptar all min tid,
och inte heller så att jag verkligen bytt familj.

I så fall måste nu bli till då.




Fri vers av milja
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-02 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milja