Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa vackra klippor vid havet

En sen kväll i juli
är klipporna ännu varma
så lagom ljumma
att de är behagliga mot huden
Att det är samma klippor
som en sen kväll i december
gnistrar av frost i den bäcksvarta natthimlens stjärnors sken
vet jag mer än väl

Stundom står vattnet så högt
att en bit av stenbryggan tycks försvunnen
stundom så lågt
att tång och snäckor
blir synliga i viken
Så är vattnet plötsligt stillat
och fruset
Att tång och snäckor
med allt som lever där i finns under isen
vet jag mer än väl




Fri vers av milja
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-27 21:29



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ännu en fin text av dig, ja vi vet ju så väl .. detta är väl tjusningen med vårat klimat, vi kan drömma oss i olika bilder och tider.
denna text ger fina bilder dessutom ..
tack!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

milja