Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens slut

 

 

De gröna löven

vissnar snart

blir gulbruna och

faller sedan av

 

morgonsolen skiner

guldets strålar ner över oss

sträcker på mig i min säng

somnar om och drömmer

om en vacker sommaräng

 

snart är sommarn\' slut

om inte redan

så blommar snart höstens

mörker ut

 

snart är sommarn\' slut

som jag längtat

för att se löven dansa runt

över ett glittrande hav av snö

ett täcke vitt och tunt

allting gömmer sig där under

klart andas det nytt och ungt

 

som jag längtar

tills sommaren blommat ut

och vintern kan dölja

våra sår

 

fyra nyanser

av liv

sommar, vinter

höst och vår

snart har det äldre blommat ut

och vi inleder hoppfullt

ett nytt år




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-09-10 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*