Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför min dörr

 

 

I min ensamhet

vaknar jag

och hör

era röster

genom min stängda dörr

den är vit och alldeles itusparkad

efter mina anfall

 

fönstret står öppet

och morgonen smyger sig in

smeker min kind och jag somnar

leende om

trygg

för jag vet

att ni finns där

utanför min dörr




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-09-10 10:37



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Trygghet är sååååå viktigt!
Du skriver underbart bra!
Kram Yvonne
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*