Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få sekunder

 

 

Under några

få sekunder

andas jag

dina andetag

 

Under ett

efterlängtat famntag

med dig

kan jag låtsas

att jag finns

någonstans

där i din bröstkorg

 

att jag flödar

i dina ådror

och cirkulerar din kropp

och bankar

ditt

hjärta

 

åt dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2006-09-10 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*