Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina egoistiska lekar

 

 

Du

leker med

mig

bollar med mitt hjärta

och ler överlägset

 

när du sedan tappat

lusten

att leka

dina grymma lekar

med mig

släpper du alla bollar

att falla till marken

ler hånande

rycker på axlarna

och lämnar mig

 

med själen

i blödande

skärvor

på marken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-09-10 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*