Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första ögonblicket jag såg dig

 

Vid första ögonblicket

då mina blå ögon

fann dina

övermodig stod du där

med ciggaretten vant i mungipan

bolmande med de andra

 

Jag såg på dig

din ryggtavlas perfektion

hela du var en magisk upplevelse

doften av parfym och duschtvål

lekte med mina näsborrar

kroppen verkade vibrera

 

du var en av dig själv

men du ändrade dig

och kanske även jag

gjorde detsamma

 

den sidan av dig började blekna bort

och du blev alltmer

i mina ögon

sedan ändrade du dig igen

medan jag stod densamma

på perrongen

du vinkade inte ens hejdå

men kanske var det för att du

aldrig tänkt dig att gå

 

den du en gång var försvann

under tåg och mörka tunnlar

nu är du någon annan

en tredje person

en blandning av alla tre

nu vet jag inte längre

åt vilken jag skall se

så jag försöker att glömma

 

Hela dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-10 11:41



Bookmark and Share


    Katja
aww, den var så rörande! Så fin, verkligen fin och jättebra skriven!!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*