Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista ensamhet

 

 

Fönstret är stängt nu

dörren

igenbomad

från insidan

jag har låst in mig

 

rummet är

omöjligt att ta sig in i

endast mina andetag

hörs här inne

inga fler bankningar

och skrik

jag är ensam här inne

min borg är sluten

och farlig

 

tabletterna ligger

likt fradga i mina mungipor

vattenglaset ligger utspillt

i rester på golvet

 

Mina ögonlock sluter sig

JAG sluter dem

alldeles själv

och sedan

 

 

Inget




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-09-10 13:47



Bookmark and Share


  blåljus
blir tårögd...
2006-09-11

    Katja
Den var bra! Det känns som om det är någon slags tomhet i orden, men endå är den så stark! Jättebra!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*