Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappa mitt hjärta




Nu gör jag
det andra säger
att jag skall göra


Skulle någon föreslå
en resa till månen
så åker jag


Men nu verkar det
inte vara gynnsamma
utsikter
för en sådan resa


Nu handlar det mer om
att rullas
transporteras
hit och dit

Det som sker där emellan
händer inför öppen ridå
eller med fördragna skynken

Upplyst
genomlyst
medan själen förfryser




Övriga genrer av Bim
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-10 14:16



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
\"medan själen förfryser\"
Starka ord som berör!!!
Tack för läsningen*applåd*
2008-02-10

  Tothem
Du skriver så bra! beskrivningen är glasklar...själen förfryser.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim