Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning!

 

 

Stormvarning!

stormen kommer att föröka sig

en orkan av känslor

virvlar in över landet

mitt skydd

är trasigt och gammalt

den kommer närmre

och sveper med sig

de svaga

 

Livets vatten

stormar nu

vem kommer att klara sig

jag eller

du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-09-10 14:29



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow!
Spännande växlingar och överaskande avslut.
Mikael

Ps. Tack för dina egna kommentarer!
2006-09-10

    Katja
aww, du skriver jättefint!! (Tack för komentarerna oxå :D)
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*