Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig Under Noaks ark

 

 

Kedja mina armar

fäll mina ben

till marken

tryck min kropp ner

i jordens fuktiga mark

låt mig drunkna

under Noaks överfyllda ark

 

Klistra och ryck mina läppar

låt dem inte tala nonsens nåtmera

Pressa mitt huvud mot trädets bark

visa mig att du är mig överstark

 

så jag har

en klar anledning

att gråta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-09-10 14:40



Bookmark and Share


  blåljus
fy fan vad bra! önskar att det var jag som gjort den:P
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*