Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplet

 

 

Kom ta en bit

viskar han

koomm!

ropar han

lite högre

men jag vågar inte röra mig

ormens mänskliga drag

drar bältesknutar

runt min ryggrad

han ger mig ett äpple

och lovar mig

min död

 

häxan i snövit står bredvid

med armarna i barnsligt kors

sur för att det inte vara hon som

gav mig äpplet

 

rädslan i mig

för att göra Någon besviken

får mig att 

ta en tugga

av bådas

och hoppas

att

dödssömnen

de lovat mig

skall vara sann




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-09-10 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*