Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem för din skull

 

 

Om du ska

rädda dagen

Och om du

tvunget ska

tror på mig

 

så blir jag kedjad till livet

hårdare än ben kan bryta

ska jag kämpa för Din skull

för att hålla mig över livets stormiga yta

 

 

Det här är för dig

glöm inte det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-09-10 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*