Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårshjärtan

 

 

Tonårshjärtan

bankar fortare

för att de vill så många

omöjliga saker

 

barn andas mer

än vuxna

för att de vill det mer

 

Skrattande skrattimproviserade

ögonblick bunkar dagarna på hög

 

vi tonåringar

ger för det mesta bara ut en massa stön

oop varning för fackindelning!

det var mest en improvisering

 

Du skriver inte dikten

just nu

dikten skriver dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-09-10 17:24



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Kanon. Mycket kraftfull och intressant dikt. Grattis.
Mikael
2006-09-10

  Jewel_x
Tycker personligen att detta är det bästa du skrivit!! Vilken Wow känsla jag fick! Var stolt!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*