Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte

 

 

Du behöver inte läsa

mer än vad du vill

 

du behöver inte älska mina ord

om du inte vill

 

du behöver inte behöva kärlek

kasta bara hjärtat överbord

 

du behöver inte älska mig

 

Men det känns bättre om du gör det så ändå

jag vill inte vara ensam

längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-10 17:27



Bookmark and Share


  Christian_H
Sorlig. Bra formulerat. Du har verkligen en fin känsla för att vilja skriva på ett klokt och vackert men ändå ett sorligt och allvarligt sätt.
2006-09-27

    Naemi
Det är så skönt hur du framställer kärleken!

Man kan inte tvinga den till någonting alls, men man kan hoppas på det bästa... och lite till!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*