Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöket av dig

 

 

Spöket av dig nu

vandrar vi bort

bort från världen

långt ifrån

allt vi haft

går mot nya vidder

hopp och fågelkvitter

 

Spöket av oss nu

dansar vi över, över

överAllt

All smärta trampar vi

ner

Vi behöver aldrig

återvända

mer

 

Spöket av vi nu

vandrar, vandrar vi

Du, kom

så vandrar

vi bort från hela världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-10 17:38



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Vemodigt... berör mig starkt, stackars alla vilsna själar..
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*