Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

Leka ska väl alla kunna
Jag försökte ett tag
Ändå hade jag nalle
som liten
En tufsig Rasmus
Du hade också svårt
med leken
Du ville mindre
jag ville mer
Dålig timing
Kan någon hålla
jämna steg med mig




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:53



Bookmark and Share


    mellanmål
En tufsig Rasmus...och ömheten väller upp inom mig =)
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt