Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste säga dethär till dig

 

 

Har du inte glömt mig än?

viskar dina gester och blickar till mig

 

och jag kontrar med gråtande ord

 

Måste du Verkligen klänga

över andra tjejer

när jag är där

säkerligen måste du har märkt

att det smärtar mig att se

 

Måste också säga

att det är klart!

att det gör ont

 

se men inte röra

det som får mig att vilja döda

allt runt mig

inuti min kropp

 

Måste säga att när du

bredde dina vackra

felfria vingar för att ge dig av

så smärtade det mig

oerhört

jag ville bara gråta, bråka

vad som helst för att få dig

att stanna kvar

du sa att du aldrig älskat mig

även det var nära att döda mig

 

I kanten av dina vingar fanns en glöd

med vilken du snuddade vid mitt hjärta

 

måste säga

att min kärlek till dig

den som växer i mig med

en sådan väldig glöd

får mig att önska

att jag var

död!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-09-10 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*