Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan att påstå

musiken
ljuger inte

lika lite som
den bär på
sanning

så spela på mina
känslosträngar
du speleman

dina toner berör
utan att påstå




Fri vers av Anders P VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-09-10 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP