Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartsjuka

 

 

han dog
varje gång hennes ögon log
mot andra män
om och om igen

som ett levande lik
som en söndrig, riven flik
av sitt forna jag
sömnlös både natt och dag


blodfattig själ
en gång så rustik och rejäl
döende död och slut
redan innan hjärnan mötte krut


hon fann honom sån
men då var han ju redan "long gone"
hon besöker honom än idag i hans kruka

och allt på grund av för mycket....




Fri vers av Xena
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-09-10 22:44



Bookmark and Share


  Howlit
Ja fy, det viruset vill man inte drabbas av... man mår så jäääää*la dåligt. Häftigt skrivet av dej...Kramis
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Xena