Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittegods

på hittegodset
vid Långsele järnvägsstation
fanns kvarglömda böcker
för långa nätter i tjänsten

där fanns även
de glasögon
jag inte ville erkänna
att jag behövde




Fri vers av Anders P VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-09-11 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP