Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarsmurar

 

 

Trots dessa väldiga murar

vilka jag rest i skydd

mot dig

i dem finns det spricker

vilka Du orsakat

 

Under dessa tjockmantlade

försvarsmurar

ligger hemskheter

och lurar

 

Beredd på att dra

den som kommer

ner i det svarta hålet

1000000000kvadratcentimeter

åt alla håll

här innanför

vilar helvetes likgiltiga

värdelösheter, monster

och hemligheter

 

Så vill du fortfarande komma innanför?

det hemska är

att den som faller i hålet

med mig kanske inte ens

dör

 

Du får svingla kanter

mäta avstådet till världen

i en evighet

tillsammans med Mig

 

Antar att jag inte kommer att se

dig vid mina slottsmurar

någongång snart

 

du vill inte vara här med mig

det kan jag lova dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-09-11 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*