Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du nå himlen*

 

 

Vill du nå himlen

med mig

vill du bygga ett par vingar

stora och starka

vilka antagligen kommer att bli

halvdana

 

Vill du nå himlen

tillsammans med mig?

 

småbarnen i hörnar

börjar arbeta

hamrar och spikar

och jag förundras

över att de verkligen vågar

försöka sig på att nå himlen

med någon som jag

helvetets avkast

 

rörd ser jag på

att de vill följa med mig ändå

 

Tar en i knäet håller en i hand

han har precis tappat en tand

i rörd tystnad bär jag in de båda i huset igen

mitt hjärta skulle inte klara

att riskera, se dem arbeta

för att jag äntligen skall få hitta hem

 

men de var beredda att följa med

och det

 

kommer jag aldrig att glömma




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-09-11 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*