Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla bry dig

 

 

Älskade

snälla lyssna

Jag älskade dig

så mycket

 

men du

brydde dig inte

det gör du inte nu heller

 

jag älskade dig som solen

älskar världen

nu får du mig endast att gråta

som molnen släpper sitt regn

ner över oss

överfyllda utav den sorg de sett

från sin höga plats

 

Jag älskade

älskar dig

du var allt jag behövde

men du brydde dig inte

det gör du inte nu heller

 

Jag hade kunnat

Gå över hav

slå kullerbyttor genom glödande eld

jag hade kunnat göra vad

som helst för dig

men du brydde dig aldrig

om mig

 

men jag älskar dig ännu dig

och det tömmer mig på liv

men jag kommer att älska dig

för alltid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-09-11 12:07



Bookmark and Share


    luta
hej, läste lite av dig, tyckte speciellt om det med att; slå kullerbyttor genom glödande eld, det låter bra med saker som inte går att göra och som ger läsaren rum att fantisera. detta tyckte jag med om;

överfyllda utav den sorg de sett

från sin höga plats

du skriver bra men tycker att du kunde ge lite mer finurliga rubriker som inte är så självklara. :) kram
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*